shopping cartU heeft een webshop en uw potentiële klanten moeten nog vertrouwen krijgen in uw onderneming. Uw website is in orde, de producten staan netjes online. Tevreden ziet u de bezoekers aantallen op uw webwinkel stijgen. Maar helaas blijven de verkopen uit. De consumenten moeten over de streep getrokken worden bij uw webwinkel zijn artikelen aan te schaffen, hij durft niet….

De online shopper wordt van alle kanten gewaarschuwd voor onbekende webshops. Terwijl u, zoals de meeste, eerlijk zaken doet.

Trek koper over de streep

U verkoopt goede producten heeft een populair assortiment maar toch trekt u de koper niet over de streep. En dat is jammer want verkopen is uiteindelijk toch waar het uiteindelijk om gaat. U heeft waarschijnlijk al een duur webwinkel keurmerk aangeschaft en op uw website geplaatst zodat uw bedrijf gecontroleerd kan worden door de consument. Helaas worden ook deze keurmerken soms gewantrouwd omdat malafide webwinkels keurmerken te pas en te onpas misbruiken. Maar u kunt meer doen.

 

Wek vertrouwen bij uw online klant

[ezcol_2third]

Uit onderzoek blijkt dat veel online klanten uw bedrijf controleren via google en met namen Google Maps of google streetview. “Heb ik met een deugdelijke winkel te maken” vraagt de consument zich af.

Uw klanten gaan dit onderzoeken via internet zoals bijvoorbeeld recensies zoeken. Dit kan een potentiële klant ook beoordelen aan de hand van Google streetview.  Uw aanstaande klant kan dan uw pand zien en kan beoordelen of u een betrouwbaar uitziend winkel pand heeft.

Dan moet streetview wel up-to-date zijn en uberhaupt uw straat bezocht hebben. En dat wil natuurlijk nog weleens niet zo zijn. De streetview beelden zijn al oud en niet up-to-date of het beeld is geblokkeerd omdat er een grote vrachtwagen voor uw pand staat en het zicht op uw winkel belemmerd. U heeft hier geen grip op en kan dit niet beïnvloeden.

[/ezcol_2third] [ezcol_1third_end]

google streetview update

Uitzicht wordt geblokkeerd.

google streetview update

Google Streetview is verouderd.

[/ezcol_1third_end]


Google Maps Business View

Een oplossing hiervoor kan Google Maps Business View zijn.

“Het beste kun je het uitleggen aan de hand van Google Streetview, dit is bij iedereen bekend”, maar een google business view biedt meer. Google Maps Business View biedt hoogwaardige interactieve rondleidingen aan binnen bedrijven.

Klanten krijgen direct inzage in uw bedrijf als zij uw bedrijf opzoeken in google. Rechts van de zoekresultaten ziet de bezoeker dan uw locatie op de kaart, een grote foto van uw pand en daarnaast een preview van een panoramafoto met de tekst binnenkijken.

Als de kijker hierop klikt wordt hij meteen meegenomen in uw winkel en kan 360 graden rondkijken. Met behulp van de eenvoudige navigatie bepaald de klant zelf waar hij kijkt en hoe uw assortiment en de presentatie van uw winkel er uit ziet. Dit schept vertrouwen. Uw klanten kunnen meteen zien dat zij met een serieus bedrijf te maken hebben en of zij misschien zelfs bij u langs komen in de winkel in plaats van alleen online bij u te kopen.
[ezcol_1third]

Jos dekkers autobanden op google

[/ezcol_1third] [ezcol_2third_end]


[/ezcol_2third_end]

Een google maps business view pakket bestaat uit een virtuele rondleiding door uw winkel startend vanaf de buitenkant (de streetview zijde). Vervolgens gaan wij stap je voor stapje op de zelfde wijze als streetview door uw winkel zodat u kunt laten zien wat de lokale bezoeker ook ziet. Uw online bezoeker ziet hoe u met de producten omgaat en hoe professioneel uw winkel is.

Naast deze virtuele rondleiding maken wij een fotoreportage. Deze foto’s worden ook toegevoegd aan uw bedrijfsgegevens in google waarbij de winkel, enkele opvallende items en de pui wordt gefotografeerd.

Met google business view heeft u het zelf in de hand, u bepaald wanneer wij langskomen en hoe u winkel eruit komt te zien op google. Samen met u bepalen wij de optimale route zodat de klant snel en duidelijk uw winkel kan beoordelen. In combinatie met de professionele foto’s heeft u betrouwbare indruk achter gelaten en zal de online klant sneller tot kopen overgaan.
Geen Google Streetview Auto door de zaak.

“Nee, wij komen niet met een Google Street View auto door de zaak” heb ik wel eens moeten beantwoorden. Een fotoshoot duurt niet lang en kan vaak probleemloos voor of na sluitingstijd gedaan worden. Wij merken dat ondernemers het prettig vinden dat wij flexibel zijn in onze werktijden. Wij willen het hele proces zo snel en gemakkelijk mogelijk afhandelen zodat het bedrijf weer snel aan het werk kan.

Tijdens de shoot lopen wij een bepaalde route door het pand en moeten volgens een strikt protocol de panorama foto’s maken. Na deze 360 graden fotoshoot worden er meteen hoge resolutie foto’s gemaakt van het interieur, de gevel en special opvallende items in de zaak. Deze foto’s kan de klant ook zelf gebruiken voor al zijn publicaties.


 

U krijgt:

  • Een volledige virtuele Tour door uw bedrijf.
  • Minimaal 10 reportage foto’s .
  • implementatie van de foto’s en virtuele Tour in google en google maps.
  • Assistentie bij de implementatie van de virtuele tour op Uw website of Mobiele App.

De voordelen van Google business View:

  • volledig bruikbaar op zowel Computers en mobiele apparaten.
  • volledige integratie in google. De meest gebruikte zoekmachine in de wereld.
  • zeer grote bekendheid bij het publiek.

 

Wilt u meer weten over Google Maps Business View kijk dan hier hier.

Ook kunt u direct contact met ons opnemen voor meer informatie:

info@digins.nl

0416 532005 | 06 24509447

[slideshow_deploy id=’153′]