[ezcol_1half]

Grote zichtbaarheid Grote zichtbaarheid

Een Google Business View virtuele toer draagt bij aan de zichtbaarheid van uw bedrijf op zowel lokale, regionale en wereldwijde schaal. Het is een unieke en interactieve ervaring voor uw (potentiële) klanten.

[/ezcol_1half] [ezcol_1half_end]

google maps  Google Maps

Google Maps bezoekers worden direct geconfronteerd met uw bedrijf. Zij zien de virtuele rondleiding van uw bedrijf meteen op Google Maps en Streetview (150 miljoen gebruikers) en worden uitgenodigd uw bedrijf te ontdekken.
[/ezcol_1half_end]

[ezcol_1half]

nieuwe klanten Nieuwe klanten

Met een Google Virtuele rondleiding bereikt u veel nieuwe klanten die zich snel vertrouwd maken met uw bedrijf en daarmee sneller uw vestiging bezoeken.

[/ezcol_1half] [ezcol_1half_end]

Voordelig Voordelig

Eenmalige kosten, Google gratis hosting voor altijd, u betaald alleen de fotograaf voor de virtuele tour en de fotoreportage.

[/ezcol_1half_end]

[ezcol_1half]

hogere waardering Hogere waarderingen

Wij bezoeken uw bedrijf voor U en uw klanten. Wij besteden grote zorg aan de juiste presentatie zodat klanten uw bedrijf hoger zullen waarderen

[/ezcol_1half] [ezcol_1half_end]

klant relatie Betere klantrelatie

Verlaag de drempel om uw bedrijf te bezoeken, maak klanten vertrouwd met uw bedrijf. Met een Google Maps Business view virtuele rondleiding weten zij vooraf wat de “sfeer” in uw bedrijf is.

[/ezcol_1half_end]

[ezcol_1half]

toegankelijkheid Op elk apparaat

Google technologie zorgt ervoor dat de virtuele rondleidingen op elke computer, tablet of smartphone juist weergegeven worden. Altijd beschikbaar, altijd up-to-date!

[/ezcol_1half] [ezcol_1half_end]

social media Op uw website

Als uw bedrijf op Google+ geplaatst is kunt u deze delen en gebruiken op uw website, mobiele app en alle social media. Eenvoudig en leuk.

[/ezcol_1half_end]


[ezcol_2third]

Wilt u ook een Google Business View voor uw bedrijf? Neem contact met ons op. Google Business View bij Digins, Snel, goed en voordelig.

Voor meer informatie: https://www.digins.nl/google-business-view

[/ezcol_2third] [ezcol_1third_end]
Via onderstaand contact formulier kunt u contact opnemen met Digins Creative Studios. Uiteraard kunt u ook gewoon een email sturen.
[si-contact-form form=’1′][/ezcol_1third_end]