Restaurants in Zierikzee zijn voorbereid op de “nieuwe” toeristen die de wereld verkennen via hun smartphone of computer. Een steeds groter aantal mensen zoekt lokaal via Google search of Google Maps en laat hun beslissing af hangen van hun zoekresultaat. Een virtuele rondleiding zoals wij deze bieden geeft potentiële klanten een eerlijke en realistische indruk van het bedrijf en geeft daardoor veel vertrouwen.

Wij hebben enkele restaurants hierin geadviseerd en hun voorzien van virtuele rondleidingen op basis van streetview technologie. Voordeel van streetview technologie is dat deze alom bekend is en altijd werkt op op alle media zoals smartphones en computers.

Nieuwsgierig geworden? Bekijk hieronder enkele van deze bedrijven in de mooie historische stad Zierikzee.

Restaurants Zierikzee Virtueel bezoeken


[ezcol_2third]

[/ezcol_2third] [ezcol_1third_end]
Steakhouse “t Genot” Zierikzee

Zierikzee is een toeristische stad. Veel bezoekers van de hele streek zoeken online naar een restaurant om ‘s avonds te genieten van een hapje en een drankje.

Een sfeervol en zeker gezellig Steakhouse met professioneel en vriendelijk personeel.

[/ezcol_1third_end]
[justified_image_grid row_height=150 lightbox=photoswipe orderby=title_asc ng_gallery=8]


 

[ezcol_1half]

[/ezcol_1half] [ezcol_1half_end]Restaurant De Beuze Zierikzee

Een synoniem voor gezelligheid, service en culinair genieten. Gevestigd in het stijlvolle pand met de schitterende trapgevel aan het Havenplein in Zierikzee ademt dit restaurant alles uit wat een goed restaurant moet hebben.

Zelf zien? Bekijk restaurant De Beuze nu via Google Maps Business View.

[/ezcol_1half_end][justified_image_grid row_height=150 lightbox=photoswipe orderby=title_asc ng_gallery=10]

 


 

[ezcol_1half]

[/ezcol_1half] [ezcol_1half_end]Eethuisje Marktzicht Zierikzee

Marktzicht is heel sfeervol ingericht met een maritiem karakter. De verzameling van oude boten die de wanden versieren zijn dan ook het bewonderen waard. Het geheel past erg goed bij het karakter van Zierikzee.

De eigenaar van Eethuisje Marktzicht te Zierikzee twijfelde geen moment. Google Business View is een uitstekende manier om je bedrijf online te promoten. 1 op de 5 zoekopdrachten op Google zijn lokaal gericht. Lokale exposure is dus heel belangrijk op internet.

[/ezcol_1half_end][justified_image_grid row_height=150 lightbox=photoswipe orderby=title_asc ng_gallery=11]

 


Voor meer informatie over onze virtuele rondleidingen of wilt u uw bedrijf ook virtueel open stellen, dan kunt u contact met ons opnemen via 06 24509447 of via ons contact formulier:
[si-contact-form form=’2′]