rolstoel vriendelijkheidTussen zeggen rolstoelvriendelijk te zijn en het ook werkelijk zijn zit soms een verschil. Neem de onzekerheid weg bij rolstoel gebruikers en laat online zien hoe toegankelijk uw bedrijf is voor rolstoel gebruikers.

De eerste vraag die deze groep mensen heeft als zij naar een openbare instelling gaan is of deze toegankelijk is voor hun. Uit de praktijk blijkt dat dit makkelijker gezegd is dan dat het ook werkelijk zo is. Hoe rolstoelvriendelijk is uw bedrijf? Er is geen betere manier dan dit gewoon te laten zien en neem alle onzekerheden weg.

 

Virtueel uw restaurant bezoeken

[ezcol_1half]

Een hele goede manier om rolstoelgebruikers zekerheid te geven over de rolstoel toegankelijkheid van uw bedrijf is een virtuele rondleiding op basis van 360 graden fotografie. Met een virtuele rondleiding kan de rolstoelgebruiker van achter zijn computer of tablet uw bedrijf door gaan en zo alle drempels doorgangen e.d. beoordelen. Ook kan deze persoon bij zijn of haar reservering doorgeven welke tafel de voorkeur heeft zodat deze klant zonder problemen bij aan tafel kan komen.

Zeker in de gevallen van speciale brede of grote rolstoelen is het een probleem vooraf te bepalen of het restaurant geschikt is. Om die reden blijven rolstoel gebruikers snel bij de door hun bekende restaurants. En dat terwijl u alle maatregelen heeft genomen om uw restaurant voor iedereen toegankelijk te maken.

Google maps Business View

Google Maps Business view is een voorbeeld van een virtuele rondleiding. Google Maps Business view is een virtuele rondleiding op basis van streetview technologie en is volledig ge├»ntegreerd in de Google Zoekmachine en Google Maps. Dit betekend dat net als bij streetview kijkers kunnen navigeren door uw bedrijf maar dat ook de panorama’s afzonderlijk bruikbaar zijn. Hiernaast ziet u zo’n voorbeeld van Grand-cafe “De Arcade” uit Drunen.

Het hele restaurant is rolstoel vriendelijk met uitzondering van het achterste deel en een verhoogd stuk halverwege het grand-cafe. En dat is prima maar wel handig om vooraf te kunnen zien. Een rolstoelgebruiker kan dan bij een reservering of spontaan bezoek direct aangeven waar hij of zij wil zitten en kan met een gerust hart uw restauarant bezoeken.

 

Virtuele rondleidingen op maat

Naast Google Maps Business View kunnen wij ook 360 graden panorama’s en volledige rondleidingen op maat maken. Hierbij is een hele rondgang niet noodzakelijk en kunt u alleen de voor u belangrijke delen laten zien. Hierbij kan bijvoorbeeld ook een plattegrond toegevoegd worden met enkele hotspots in de vorm van 360 graden panorama’s.

Wilt u meer weten over Google Maps Business View of virtuele rondleidingen op maat? klik dan hier.

[/ezcol_1half] [ezcol_1half_end]

Entree Grand-cafe “De Arcade” Drunen

Entree Grand-cafe “De Arcade” Drunen

Deel achter in Grand-cafe “De Arcade” Drunen niet toegankelijk

[/ezcol_1half_end]