Ook de tandartsen praktijk uit Raamsdonksveer, simpel genoemd “De Tandarts” heeft ervoor gekozen zijn mooie praktijk virtueel open te stellen. Het is een prachtige praktijk ruimte die ook gezien mag worden.
De Tandarts koos voor dit Google Maps Business View pakket omdat dit onderdeel is van Google(maps) en daarom volledig geïntegreerd is in Google Search en Google Maps. Daarnaast is dit pakket erg voordelig en omdat de tour gebaseerd is op Google Streetview technologie betrouwbaar en eenvoudig bedienbaar.


[ezcol_2third]

[/ezcol_2third] [ezcol_1third_end] De Tandarts Raamsdonksveer “De Tandarts” uit Raamsdonksveer is de specialist op het gebied van tandheelkundige zorg. Hiervoor maakt ons hooggekwalificeerd team gebruik van de modernste behandelmethodes. Hiervoor beschikt “De Tandarts” over een hyper moderne en nette praktijk en die mag gezien worden. Zij hebben gekozen voor een Google Maps Business View Pakket omdat dit zeer goed is voor de online exposure van de praktijk.[/ezcol_1third_end] [justified_image_grid row_height=150 lightbox=photoswipe orderby=title_asc ng_gallery=12]

 


Voor meer informatie over onze virtuele rondleidingen of wilt u uw bedrijf ook virtueel open stellen, dan kunt u contact met ons opnemen via 06 24509447 of via ons contact formulier:
[si-contact-form form=’2′]