• Digins Reclamefotografie
 • Food Fotografie
 • Product Fotografie
 • Highspeed Fotografie
 • Packshots
 • Architectuur Fotografie
 • Interieur Fotografie

Digins Creative Studios

Reclame Fotografie

Digins Creative Studios

Digins is een media bedrijf voor Reclame en Product fotografie en Digitale Beeldbewerking. Binnen ons bedrijf hebben wij een grote fotostudio waar kleine tot zeer grote producties gefotografeerd worden. In dit pand is ook de Post-production en Design-Studio gevestigd waar wij onze eigen beelden maar ook de beelden van externe klanten digitaal bewerken en de vormgeving doen voor al onze klanten.

Studio Fotografie

Wij zijn gespecialiseerd in het hoogwaardig creëeren, fotograferen en bewerken van beelden. Fotografie voor uw website, cd-rom presentaties, brochures, tijdschriften, catalogi, folders, flyers, billboards of ander drukwerk.


Fotostudio:

De compleet ingerichte studio van 275 vierkantemeter is voorzien van alle moderne faciliteiten en apparatuur om uw producten snel en gedetailleerd te fotograferen.

We beschikken over twee grote opnameruimtes: Voor grote producten of grote modellen-shoots gebruiken we de ruimte met een grote witte infinity cove (rondwand) en elektrisch bedienbaar zwevend plafond. Daarnaast is er een opnameruimte met een zwarte wand. Deze ruimte is iets kleiner en wordt gebruikt voor de kleinere fotoshoots. Hierdoor is het mogelijk om naast kleine, ook zeer grote producten tegelijk met hoge kwaliteit te fotograferen. De studio is tevens voorzien van een aparte keuken waar gerechten of producten voor food-fotografie kunnen worden klaar gemaakt. Voor productfotografie met modellen beschikken wij tevens over een visagie ruimte. Kenmerken:

 • Totale oppervlak 275 vierkantemeter
 • Grote elektrische overheaddeur
 • Bewegend zwevend plafond van 16 vierkantemeter
 • Infinity cove (rondwand) van 50 vierkantemeter
 • Drie opname sets
 • Keuken t.b.v. culinaire fotografie
 • Visagie ruimte
 • Ruime hoeveelheid accessoires en requisieten

De fotostudio is gevestigd in Sprang-Capelle strategisch gelegen tussen Tilburg en Waalwijk.

Product Fotografie

Digins Creative Studios

 • Product Fotografie
 • Packshots
 • Reclamefotografie

Digins Creative Studios

Hier vindt u een collectie uit ons portfolio Productfotografie. In grote lijnen onderscheiden we hierbij nog product foto’s / packshot fotografie met reflectie en zonder reflectie, vrijstaand gefotografeerd en sfeerfotografie.

Veel product foto’s / packshots voor bijvoorbeeld webshops of catalogi worden gefotografeerd met een witte of transparante achtergrond. Hierbij zijn ook veel mogelijkheden zoals spiegelreflecties, schaduwen en verlopen. Ook is het mogelijk uw product foto / packshot te voorzien van een sfeervolle toepasselijke achtergrond. Bekijk voor culinaire of drank productfotografie ook ons portfolio Food fotografie en Beverages fotografie.

Culinaire Fotografie

Digins Creative Studios

 • Food Fotografie
 • Culinaire Fotografie
 • Culinaire Beeldmakers

Digins Creative Studios

Culinaire fotografie en drankfotografie is een specialisme van Irene van der Meijs. Het vastleggen van Food & Drinks vereist grote vakmanschap op het gebied van foodfotografie en beeldbewerking. Smaak en geur moeten worden omgezet in een 2-dimensionaal plat beeld. Zowel uw vrijstaande packshot van een snack of packshotfotografie van uw verpakkingen, tot een high-end culinaire sfeerfoto worden met de nodige zorg behandeld. U krijgt culinaire foodfotografie waar de frisheid vanaf straalt. Ook al uw snoepfotografie en drankfotografie worden fris en sprankelend weergegeven. Door een juist gebruik van licht, compositie en gevoel voor timing wordt dit doel bereikt.

Wij hebben ruime ervaring in fotografie, styling en beeldbewerking van o.a. gerechten, snacks fotografie, wijn fotografie, likeur en drank fotografie, bier fotografie, frisdrank fotografie, koffie fotografie, splash fotografie, ijs fotografie, zuivel fotografie, snoep fotografie, taart fotografie, fruit fotografie en dessert fotografie. Er komt veel kennis en ervaring kijken bij het vastleggen van de juiste kleur, helderheid en frisheid.

Uiteraard is het ook mogelijk om uw culinaire en drank fotografie in combinatie met een model te laten maken.

De fotostudio is voorzien van een aparte keuken waar gerechten of producten voor culinaire food fotografie kunnen worden klaar gemaakt. Voor foodfotografie met modellen beschikken wij tevens over een visagie ruimte.

U bent voor food & beverages fotografie van harte welkom in de studio van Irene van der Meijs. Naast food & beverages fotograferen we ook al uw producten, bijvoorbeeld keuken accessoires, glazen, servies e.d. Ook zijn we beschikbaar om bij u op locatie bijvoorbeeld het restaurant of de keuken te fotograferen. Wij maken professionele interieurfoto’s van uw restaurant, horeca gelegenheid of bedrijfsruimte.

Architctuur en Interieur Fotografie

Digins Creative Studios

 • Architectuur Fotografie
 • Interieur Fotografie

Digins Creative Studios

Met jarenlange ervaring op het gebied van interieur en architectuurfotografie wordt uw project, gebouw, interieur, meubilair, landschap, tuin of exterieur project op de gewenste manier vastgelegd en bewerkt. Een expressieve foto van uw hoofdkantoor over de volle lengte van uw entree of een realistische presentatie van uw vastgoed, alles is mogelijk. Streven naar rust en eenvoud in het beeld is een belangrijk aspect om tot de essentie van mooie architectuurfotografie te komen.

Interieur fotografie en Architectuur fotografie vergt het nodige vakmanschap op het gebied van fotografie en beeldbewerking. Licht en compositie zijn hierbij de belangrijkste aspecten. Heldere en strakke architectuur fotografie en interieurfotografie is wat Irene van der Meijs u kan bieden.

Met behulp van de aanwezige (natuurlijke) lichtbronnen en extra kunstmatige lichtbronnen wordt de grootste aandacht besteed aan de juiste sfeer. Wij besteden veel aandacht aan het juist weergeven van de vorm, lijnen en afmetingen van de ruimte.

Irene van der Meijs kan u als architectuurfotograaf en interieurfotograaf snel van dienst zijn voor het maken van mooie, sfeervolle en hoge kwaliteit architectuur- en interieurfotografie.

Als ervaren architectuurfotograaf en interieurfotograaf kan Irene van der Meijs Photography & Image Manipulation u adviseren om tot het gewenste resultaat te komen. Kom gerust eens kennis maken bij ons in de fotostudio om vrijblijvend te informeren naar de mogelijkheden. Deze website bevat een selectie van de architectuur en interieur fotografie projecten die uitgevoerd zijn in de afgelopen jaren. Wij werken graag aan mooie en krachtige interieur en architectuur fotografie voor een professionele presentatie van al uw interieur en architectuur projecten .

Locatie en project Fotografie

Digins Creative Studios

 • Locatie Fotografie
 • Project Fotografie

Digins Creative Studios

Fotografie op lokatie voor projecten en recreatie voertuigen. Het fotograferen van Boten, Campers en Caravansis door de beperkte ruimte al lastig genoeg. Vervorming van het beeld ligt op de loer en kan verkeerde indrukken wekken. Wij besteden grote zorg aan juist perspectief en toch ruimtelijke fotografie.

Met behulp van de aanwezige (natuurlijke) lichtbronnen en extra kunstmatige lichtbronnen wordt de grootste aandacht besteed aan de juiste sfeer.

Wat wij doen:

Reclamefotografie, productfotografie, foodfotografie, liquid&drinks/beverages fotografie, fashionfotografie, beautyfotografie, architectuurfotografie, interieurfotografie, lifestylefotografie, reportagefotografie, bedrijfsfotografie, post production, digitale beeldbewerking, digitale beeldmanipulatie, retouching, kleurcorrecties, beeldcreatie/concept, illustratie, styling, foodstyling.

 

 

Wij zijn lid van Nikon Professional Services.Nikon Professional Services bied een breed assortiment van diensten en aanvullende producten aan om de bedrijfsvoering te garanderen.

 

 


Post productie

We zijn voorzien van geavanceerde computersystemen en applicaties en werken alleen met hoge kwaliteit, gecalibreerde monitoren voor de post production / beeldbewerking. Digitale beeldmanipulaties bieden grenzeloze mogelijkheden om ieder creatief concept te verwezenlijken. Wij leveren hoogwaardig digitaal beeld materiaal volgens uw specifieke wensen.

 • Beeldbewerking / Foto Manipulaties
 • Beeldverbetering / Beeldretouche
 • Kleurcorrecties
 • Detoureren / Vrijstaand maken

Uiteraard helpen wij u graag om bestaand beeldmateriaal te verbeteren cq op te waarderen.

Omkleuren

Indien u een product in meerdere kleuren levert en u heeft er maar 1 op voorraad kunnen wij met beeldbewerking in veel gevallen de kleur van het product aanpassen tot uw volledige scala aan kleuren. Dit is echter niet altijd mogelijk, afhankelijk van de materialen/producteigenschappen en gewenste kleuren.

 

 

Naast exclusieve reclame en product fotografie zijn wij ook gespecialiseerd in het fotograferen voor uw webshop. Voor grote aantallen maar ook kleine series kunnen wij snel voor u fotograferen. In onze studio bieden wij genoeg ruimte om ook grote producten zoals o.a. meubels en koelkasten te fotograferen maar ook kleinere producten zijn uiteraard geen probleem.

U heeft de keuze uit verschillen manieren van fotograferen:

Uw product vrijstaand gefotografeerd tegen een witte achtergrond, eventueel gemaskerd.
Uw product vrijstaand tegen een witte achtergrond gefotografeerd, voorzien van een pad (clipping-path). Hierbij is uw product geheel vrijstaand te gebruiken (transparant)
Uw product tegen een witte achtergrond met een reflectie.
Sfeerfotografie.
Bent u werkzaam in de fashion dan kunnen wij ook uw kleding op verschillende manieren fotograferen. Precies zoals u wenst.

De kleding netjes plat liggend met een witte achtergrond, gemaskeerd of met pad.
De kleding op een paspop, zodanig dat de binnenkant van de kraag zichtbaar blijft.
De kleding op een model met of zonder gezicht op de foto (ivm licentie kosten model)
UNIFORMITEIT
Veel webshop eigenaren kennen het probleem wel, de foto’s of packshots die door de leverancier meegestuurd worden zijn allemaal anders. Uniformiteit is voor uw webshop belangrijk. Zo kunnen wij uw gehele assortiment opnieuw fotograferen maar ook een deel aanpassen om de uniformiteit te waarborgen.

DETAIL FOTO’S
Omdat uw klanten via internet bij u kopen kunnen zij uw producten niet in hun handen hebben en voelen. Detail beelden kunnen daarbij helpen om uw klant tot kopen over te laten gaan. In zo’n detail beeld kan de klant zien hoe de stof of het materiaal er uit ziet en weet dus wat hij of zij thuis gestuurd krijgt.

BEELD OPWAARDERING
Voordat we de foto’s naar u versturen, worden deze eerst volledig geretoucheerd, kleine oneffenheden verwijderd maar als u dit wenst ook opgewaardeerd. Hiermee wordt bedoelt dat wij heel goed kijken hoe uw artikelen er in in werkelijkheid uitzien en dit zo nauwkeurig mogelijk wordt weergegeven. Ook hierbij is het van belang dat uw klant er op vertrouwd dat hij krijgt wat hij besteld. De juiste kleur en de juiste materialen.

Uw foto’s worden indien gewenst voorzien van uw artikelnummer in de bestandsnamen van de foto’s en ook kunnen wij een korte product omschrijving van uw product toevoegen. Dit kan vooral handig zijn als u zelf niet eerst al uw producten wil uitpakken om deze te kunnen omschrijven. Wij hebben uw product toch in onze handen.

Uw productfoto’s worden aangeleverd in hoge resolutie om inzoomen op uw website mogelijk te maken.

Glimmende producten fotograferen:

Wij weten dat sommige artikelen veel problemen geven om mooi en zonder storende elementen te fotograferen. Wij hebben een speciale methode voor het fotograferen van extreem glimmende producten zoals o.a. verchroomde theepotten, pannen e.d. Met deze methode ziet u geen reflecties van de studio in het product.