[slideshow_deploy id=’938′]

Wij zijn gespecialiseerd in het hoogwaardig creëeren, fotograferen en bewerken van beelden. Onze digitale beeldmanipulaties bieden grenzeloze mogelijkheden om ieder creatief concept te verwezenlijken. Wij leveren hoogwaardig digitaal beeld materiaal volgens uw specifieke wensen. Fotografie voor uw website, cd-rom presentaties, brochures, tijdschriften, catalogi, folders, flyers, billboards of ander drukwerk. Wij werken onder andere voor reclamebureaus of rechtstreeks voor bedrijven / instellingen en andere fotografen. Uiteraard zijn al uw wensen bespreekbaar en zullen wij actief meedenken over het gewenste eindresultaat.


Portfolio

Bekijk hier ons portfolio


Wat wij doen:

Reclamefotografie, productfotografie, foodfotografie, liquid&drinks/beverages fotografie, fashionfotografie, beautyfotografie, architectuurfotografie, interieurfotografie, lifestylefotografie, reportagefotografie, bedrijfsfotografie, post production, digitale beeldbewerking, digitale beeldmanipulatie, retouching, kleurcorrecties, beeldcreatie/concept, illustratie, styling, foodstyling.


Fotostudio:

De compleet ingerichte studio van 275 vierkantemeter is voorzien van alle moderne faciliteiten en apparatuur om uw producten snel en gedetailleerd te fotograferen. Tevens voorzien van een infinity cove (rondwand), beweegbaar plafond, visagie ruimte en een keuken voor foodfotografie

[slideshow_deploy id=’938′]

Wij zijn lid van Nikon Professional Services.Nikon Professional Services bied een breed assortiment van diensten en aanvullende producten aan om de bedrijfsvoering te garanderen.

 

De compleet ingerichte fotostudio is voorzien van moderne faciliteiten en apparatuur voor het optimaal fotograferen van uw producten, diensten en modellen. We beschikken over twee grote opnameruimtes: Voor grote producten of grote modellen-shoots gebruiken we de ruimte met een grote witte infinity cove (rondwand) en elektrisch bedienbaar zwevend plafond. Daarnaast is er een opnameruimte met een zwarte wand. Deze ruimte is iets kleiner en wordt gebruikt voor de kleinere fotoshoots. Hierdoor is het mogelijk om naast kleine, ook zeer grote producten tegelijk met hoge kwaliteit te fotograferen. De studio is tevens voorzien van een aparte keuken waar gerechten of producten voor food-fotografie kunnen worden klaar gemaakt. Voor productfotografie met modellen beschikken wij tevens over een visagie ruimte. Kenmerken:

  • Totale oppervlak 275 vierkantemeter
  • Grote elektrische overheaddeur
  • Bewegend zwevend plafond van 16 vierkantemeter
  • Infinity cove (rondwand) van 50 vierkantemeter
  • Drie opname sets
  • Keuken t.b.v. culinaire fotografie
  • Visagie ruimte
  • Ruime hoeveelheid accessoires en requisieten

De fotostudio is gevestigd in Sprang-Capelle strategisch gelegen tussen Tilburg en Waalwijk.