Digins Creative Studios

 • Digins Photo production Studio
 • Digins Post Production Studio
 • Digins Design Studio
 • Digins Virtual Studio
 • Image Stock

 

Digins is een media bedrijf voor Reclame en Product fotografie en Digitale Beeldbewerking. Binnen ons bedrijf hebben wij een grote fotostudio waar kleine tot zeer grote producties gefotografeerd worden. In dit pand is ook de Post-production en Design-Studio gevestigd waar wij onze eigen beelden maar ook de beelden van externe klanten digitaal bewerken en de vormgeving doen voor al onze klanten.


Studio Fotografie

Wij zijn gespecialiseerd in het hoogwaardig creëeren, fotograferen en bewerken van beelden. Fotografie voor uw website, cd-rom presentaties, brochures, tijdschriften, catalogi, folders, flyers, billboards of ander drukwerk.

De compleet ingerichte studio van 275 vierkantemeter is voorzien van alle moderne faciliteiten en apparatuur om uw producten snel en gedetailleerd te fotograferen. Tevens voorzien van een infinity cove (rondwand), beweegbaar plafond, visagie ruimte en een keuken voor foodfotografie.

Lees meer


Post productie

We zijn voorzien van geavanceerde computersystemen en applicaties en werken alleen met hoge kwaliteit, gecalibreerde monitoren voor de post production / beeldbewerking. Digitale beeldmanipulaties bieden grenzeloze mogelijkheden om ieder creatief concept te verwezenlijken. Wij leveren hoogwaardig digitaal beeld materiaal volgens uw specifieke wensen.

 • Beeldbewerking / Foto Manipulaties
 • Beeldverbetering / Beeldretouche
 • Kleurcorrecties
 • Detoureren / Vrijstaand maken

Uiteraard helpen wij u graag om bestaand beeldmateriaal te verbeteren cq op te waarderen.

Lees meer


Ontwerp, Illustraties en vormgeving

Voor al uw grafische ontwerpen kunt u terecht bij Digins Creative Studios. Wij bieden u eenvoudige ontwerpen tot complete huisstijlen inclusief logo, visitekaartjes, briefpapier en webdesign.

 • Illustraties
 • Logo Ontwerp
 • InfoGraphics
 • Webdesign
 • Grafische Vormgeving

lees meer


Virtuele Rondleidingen en 360 graden fotografie

Wij maken hoge kwaliteit virtuele rondleidingen op basis van 360 graden fotografie en flexibele software. Dit maakt het mogelijk om grote tot kleine ondernemingen te voorzien van een virtuele rondleiding compleet met uitleg en plattegronden. Presenteer uw bedrijf professioneel.

Google Business View

Virtuele rondleidingen gebaseerd op Google Streetview Technologie

Trek klanten aan met Business View en verbeter de zichtbaarheid van uw bedrijf in Google met een hoogwaardige 360-graden virtuele rondleiding op basis van Street View-technologie. Deze service is eenvoudig, snel en betaalbaar.

Lees meer


Beeldbank

De Digins Beeldbank is een onderdeel van Digins Creative Studios. Een Reclame en Product Fotostudio met vele jaren ervaring in fotografie, beeldbewerking, beeld retouche en Beeldmanipulaties.

In onze groeiende beeldbank vind u professionele foto’s, vectors en illustraties. De foto’s zijn geschikt voor al uw grafische uitingen.

Digins Image Stock is gespecialiseerd in hoogwaardige Reclame en Studio fotografie, Beeldbewerking en BeeldManipulaties.

StockFotografie

Heeft u niet gevonden wat u zoekt in onze beeldbank dan vraagt u het ons gewoon. In veel gevallen kunnen wij deze foto voor u maken. U kunt er vervolgens voor kiezen deze nieuwe foto’s of delen daarvan toe te laten voegen aan onze beeldbank en daarmee profiteerd u van een enorme korting. Een afbeelding geheel naar uw wens voor Stockfoto kosten.

Editing

Ook uniek bij stockfotografie is onze editing service. Wij kunnen foto’s en illustraties voor u maken maar ook aanpassen, omkleuren, samenvoegen enz. Wat u wenst. Bijna alles is mogelijk.

Ga naar de beeldbank